Burján Zsuzsanna Harmonologus - TestSzépítő - LélekÉrintő

AngelMediator - AngyalKommunikáció, Harmonologus, Önismereti Műhelymunka, Elengedés-Tréning, Számmisztika, Okkultizmus - Mágia, Asztrológia, Tudatos Teremtés Tréning, Párkapcsolati Szeminárium

A Teremtés ma (is) Veled lélegzik....vedd észre..

 

2014. október 16. Csutörtök a Jupiter napja

A vizes, érzékeny Rákból a tuzes, buszke és méltóságteljes Oroszlánba lép át a Hold még ma 12 óra előtt.

A belső tartást, a nagyvonalúságot és azt a fajta méltóságot találhatod meg te is ezekben az égi kapun leáramló energiákban, ami nem támadó, nem zavaró, hanem magától értetődően érezhető a belső erő jelenléte.

Az égiek, a szellemi szféra nyitottságot és ráhangolódást igényel és vár, ahhoz, hogy a te életedben is ezek a minőségek teremtő energiákká válhassanak. 

Teremts az életedben magad számára annyi időt mindig, hogy össze tudj kapcsolódni a Forrásoddal, ahonnan kristálytiszta megerősítésekre találhatsz.

Kibillent esetben megjelenhet a sznobizmus, a mértéktelen hatalomvágy, önteltség, ami mögött nincs tartalom.

A levegős jegyekben összekapcsolódott és egyre szorosabb állásba rendeződő

szépséges Mérleg Nap,

a diplomatikus Mérleg Merkúr és az

ellenállhatatlanul nőies Mérleg Vénus

összeadja az erejét, a minőségét és számolatlanul szórja és adja azok számára az ajándékait, akik a szépségből, a harmóniából, a művészetekből, a kecsességből és finomságból  szeretnének részesulni.

A  végtelen, tisztázó beszélgetésekből, amikből erőt meríthetnek azok a párok, akik abban látják a megoldást a párkapcsolatukban, hogy beszéljenek...beszéljenek....beszéltessenek....erre minden lehetőség adott a Retrográd Mérleg Merkúr égisze alatt.

Amennyiben a  társkapcsolatok megoldásához vezető kódokat és titkokat szeretnénk leemelni a tálcáról, amit ők nyújtanak a számunkra,

akkor, a nevukön kell őket megszólítani és a nyelvrendszerukön keresztul kapcsolódva bepillanthatunk a kincsei közé, s ők ezer és ezer teremtő lépést tesznek felénk, hogy mi is részesei lehessunk a Teremtés csodáinak.

A tuzes és mindig optimista, kicsit beképzelt Nyilas Mars adja ehhez az erőt, az aktivitást, a lenduletet és a teremtő tuzet.

Elmondható ezekre a napokra (is) hogy elegendő kigondolni és valódi, őszinte hittel látni, hogy a Létezés a Teremtés Fátylát minden ember előtt meglebbenti, mögé lehet nézni tiszta szívvel és őszinte elköteleződéssel a nem ártás szándékával, a megértés kívánságával. 

A Létezésben két minőségű energia tartja fent a világot, mégpedig a szeretet energiája és a félelem energiája.

Minden egyes lélegzetvételeddel, minden egyes pillanatban az újrakezdés művészetét élheted meg csupán azzal, ha kinyilvánítod a Létezésnek, hogy a szeretet elkötelezett híve kívánsz maradni és csak ezt a fénnyel teli gondolatot jeleníted meg magadban és körulötted, hiszen ami kint, úgy bent.

 

Ha mégis tudni szeretnéd, hogy a te képletedben hol vannak jelenleg olyan lehetőségek, amikre ráhangolódva tudatosan tudsz teremteni és ezt az én képletkifejtésemen keresztul hallgatnád meg...

 

Itt megtalálsz

Burján Zsuzsanna Harmonologus, Karakterológus, Önismereti Tréner 

302571170

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

{KATEGORIA_LEGLATOGATOTTABMAI}

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 9
Tegnapi: 25
Heti: 91
Havi: 418
Össz.: 97 636

Látogatottság növelés
Oldal: 2014. október 16. Csutörtök a Jupiter napja
Burján Zsuzsanna Harmonologus - TestSzépítő - LélekÉrintő - © 2008 - 2024 - burjan.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »